Πλέγματα

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από πλέγματα για την περίφραξη ή την κατασκευή σας σε γαλβανιζέ ή πλαστικοποιημένα. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα από πονταριστά ή δικτυωτά, σε διάφορα καρέ, ύψη και πάχη ή ζητήστε μας να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για εσάς.  

Πλέγμα Λίστα
Φθίνουσα ταξινόμηση

9 είδη

  • ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ - ΠΛΕΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΔΙΚΤΥΩΤΟ
    1,00 $

    Το συρματόπλεγμα, πλέγμα δικτυωτό, κατασκευάζεται από την εταιρεία μας σε ειδικές πλεκτικές μηχανές και παράγεται από γαλβανισμένο σύρμα και εχει ρομβοειδής οπή (καρέ). Τα καρέ και τα πάχη του συρματοπλέγματος διαμορφώνονται σύμφωνα με την ανάγκη της κάθε περίφραξης.

    Το συρματόπλεγμα, πλέγμα δικτυωτό, είναι το πιο διαδεδομένο προϊόν για την κατασκευή μιας περίφραξης, αφού χρησημοποιείται σε διάφορες περιπτώσεις και το γαλβάνισμα του σύρματος δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής στην κατασκευή.

    Η πιο διαδεδομένη χρήση του συρματοπλέγματος είναι για την κατασκευή περίφραξης σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, κατοικίες, γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, επαγγελματικοί χώροι, περιφράξεις τύπου ΝΑΤΟ, αεροδρόμια και στρατόπεδα. Επίσης χρησημοποιείται και ως βασικό υλικό σε διάφορες διακοσμητικές κατασκευές.

     

    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΟΣ - ΠΛΕΓΜΑ ΔΙΚΤΥΩΤΟ

    Πάχος    1.80 - 2.00 - 2.20 - 2.40 - 2.70 - 3.00 - 3.40 - 3.90  mm
    Ύψος     1,00- 1,20 - 1,50 - 1,80 - 2,00 - 2,50 - 3.00 - 4.00 μέτρα
    Καρέ      40x40 - 50x50 - 55x55 - 65x65

     

    Άλλες διαστάσεις διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

     

     

  • ΠΛΕΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΡΟΛΟ
    1,00 $

    Το πονταριστό πλέγμα περίφραξης σε ρολό κατασκευάζεται από ηλεκτροσυγκολλημένο εν θερμώ γαλβανισμένο σύρμα και έχει τετραγωνική ή ορθογωνική οπή (καρέ). Είναι ένα ιδανικό προϊόν για την κατασκευή μιας απλής περίφραξης, αφού ειναι ελαφρύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και με μεγάλη ευκολία ακόμα και από έναν ερασιτέχνη.

    Η πιο διαδεδομένη χρήση του πονταριστού ρολού πλέγματος είναι για την κατασκευή περίφραξης σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, κλουβιά ζώων και κήπους. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως βασικό υλικό σε διάφορες διακοσμητικές κατασκευές.

     

    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΡΟΛΟ

    • Καρέ     50x50 mm
      Ρολό   25 μέτρων
      Πάχος   1,80 mm - 2,00 mm
      Ύψος    0,60 - 0,80 - 1,00 - 1,20 - 1,50 -1,80 - 2,00 μέτρα

    • Καρέ     60x100 mm
      Ρολό   20 μέτρων
      Πάχος   2,20/2,00 mm
      Ύψος    1,00 - 1,20 - 1,50 -1,80 - 2,00 μέτρα


    Άλλες διαστάσεις πονταριστών πλεγμάτων σε ρολό διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΦΥΛΛΟ
    1,00 $

    Το πονταριστό φύλλο πλέγμα κατασκευάζεται από ηλεκτροσυγκολλημένο εν θερμώ γαλβανισμένο σύρμα και έχει τετραγωνική ή ορθογωνική οπή (καρέ). Παράγεται από ημίσκληρο χοντρό σύρμα και λόγο του πάχους και του βάρους του διατίθεται σε φύλλα.

    Η ευκολία της εγκατάστασης, η σταθερότητα και η ανθεκτικότητα του πονταριστού φύλλου πλέγματος, το καθιστούν κατάλληλο για την κατασκευή βαρέως τύπου περίφραξης σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, καθώς και για πλαίσια, κάγκελα, χωρίσματα, πόρτες, κλουβιά ζώων και κινητά κιγκλιδώματα. Επίσης χρησιμοποιείται και ως βασικό υλικό σε διάφορες διακοσμητικές κατασκευές.

     

    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ

    • Καρέ          50x50 mm
      Πάχος        3,00 mm - 4,00 mm 
      Διαστάσεις  1,50x5.00 - 2,00x5,00 μέτρα

    • Καρέ          50x100 mm
      Πάχος        3,00 mm - 4,00 mm 
      Διαστάσεις  1,50x5.00 - 2,00x5,00 μέτρα

     

    Άλλες διαστάσεις πονταριστών φύλλων πλέγματος διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΚΟΥΝΕΛΟΣΥΡΜΑ - ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟ
    1,00 $

    Το κουνελόσυρμα είναι ένα πονταριστό πλέγμα κατασκευασμένο από ηλεκτροσυγκολλημένο εν θερμώ γαλβανισμένο σύρμα και έχει τετραγωνική ή ορθογωνική οπή (καρέ). Τα διάφορα είδη κουνελοσύρματος τόσο σε καρέ αλλά και σε ύψη, το καθιστούν ως ένα από τα πιο διαδεδομένα πλέγματα για διάφορες κατασκευές. 

    Η κυριότερη χρήση του είναι για την κατασκευή κλουβιών για κουνέλια, πτηνά και μικρά ζώα, την κατασκευή προστατευτικών πλαισίων σε αεραγωγούς, περιφράξεις και σε σιδηροκατασκευές. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως βασικό υλικό σε διακοσμητικές κατασκευες.

     

    ΕΙΔΗ ΚΟΥΝΕΛΟΣΥΡΜΑΤΟΣ

    Καρέ     12X12 - 12X25 - 12X50 - 25X25 - 25x50 mm
    Ρολλο   25 μέτρων
    Πάχος   1,50 - 1,80 - 2,00 mm
    Ύψος    0,40 - 0,50 - 0,60 - 0,80 - 1,00 - 1,20 - 1,50 μέτρo

     

    Άλλα είδη κουνελοσύρματος διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ - ΠΛΕΓΜΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΕΞΑΓΩΝΟ
    1,00 $

    Το κοτετσόσυρμα είναι δικτυωτό πλέγμα με εξάγωνη οπή (καρέ) και κατασκευάζεται από σύρμα εν θερμώ γαλβανισμένο. Είναι η ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση για τις περισσότερες απλές κατασκευες, αφού σαν πλέγμα συνδιάζει την ποιότητα λόγω του γαλβανίσματος και των μικρών καρέ που διαθέτει.

    Η κυριότερη χρήση του κοτετσοσύρματος είναι για την κατασκευή κοτετσιών και κλουβιών πτηνών και μικρών ζώων. Ακόμα χρησιμοποιείται και ως μέσο προστασίας διάφορων χώρων και κήπων από γάτες, τρωκτικά και φίδια, καθώς επίσης χρησιμοποιείται και σε διακοσμητικές κατασκευές.

     

    ΕΙΔΗ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑΤΟΣ - ΠΛΕΓΜΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΕΞΑΓΩΝΟ

    • Καρέ     1/2"  
      Πάχος   0,70 mm
      Μήκος   25 μέτρα
      Ύψος    0,50 - 0,80 - 1,00 - 1,20 - 1,50 -1,80 - 2,00 μέτρα

    • Καρέ     1"  
      Πάχος   0,90 mm
      Μήκος   50 μέτρα
      Ύψος    0,80 - 1,00 - 1,20 - 1,50 μέτρα

     

    Άλλα είδη κοτετσοσύρματος διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟ
    1,00 $

    Το κατσαρό πλέγμα είναι ένας τύπος πλέγματος που κατασκευάζεται από σκληρό σύρμα μεγάλης αντοχής, γαλβανισμένο εν θερμώ ή μαύρο. Όταν πλεκτούν τα σύρματα μεταξύ τους δημιουργούν ένα άκαμπτο μεταλλικό πάνελ μεγάλης ανθεκτικότητας.

    Το κατσαρό πλέγμα χρησιμοποείται κυρίως για την κατασκευή πλαισίων σε περιφράξεις και κάγκελα, καθώς και για την κατασκευή προστατευτικών πάνελ σε πόρτες, εισόδους και παράθυρα, τόσο στις οικοδομές, όσο και στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις για την προστασία του προσωπικού και των μηχανημάτων. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως κύριο υλικό σε διακοσμητικές κατασκευές.

     

    ΕΙΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

    Είδος           Γαλβανιζέ - Μαύρο
    Καρέ           20x20 - 30x30 - 40x40
    Πάχος         3,00 - 4,00 mm
    Διαστάσεις   1,00 x 2,00 σε φύλλα

     

    Άλλες διαστάσεις σε φύλλα ή ρολλά διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. 
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΠΛΕΓΜΑ ΔΙΚΤΥΩΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
    1,00 $

    Το πλαστικοποιημένο δικτυωτό πλέγμα είναι το κλασσικό δικτυωτό συρματόπλεγμα που χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη το πλαστικοποιημένο σύρμα. Είναι σύρμα γαλβανισμένο εν θερμώ το οποίο έχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία πλαστικοποίησης.

    Υπό κανονικές συνθήκες , η απόδοση των πλαστικοποιημένων συρματοπλεγμάτων είναι εγγυημένη για πάνω από 10 χρόνια έναντι διάβρωσης.

    Η κυριότερη χρήση του πλαστικοποιημένου συρματοπλέγματος ειναι σε περίφραξη αθλητικών εγκαταστάσεων και γήπεδα, σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία, σε οικόπεδα κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και σε εξοχικές κατοικίες για να δένει αισθητικά με το φυσικό περιβάλλον. Επίσης χρησιμοποιείται και σε διακοσμητικές κατασκευές λόγο της αντοχής του στον χρόνο.

     

    ΕΙΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΩΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

    Ύψος     1,00 - 1,20 - 1,50 - 1,80 - 2,00 
    Καρέ      50x50 - 55x55
    Πάχος    2,00/3,10 
    Χρώμα   Πράσινο

     

    Άλλα είδη πλαστικοποιημένου δικτυωτού πλέγματος διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
    1,00 $

    Το πονταριστό πλαστικοποιημένο πλέγμα κατασκευάζεται από σύρμα εν θερμώ γαλβανισμένο, το οποίο ηλεκτροσυγκολείται και ύστερα υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία πλαστικοποίησης. Η σταθερότητα του, καθώς και η πλαστικοποιήση του, το καθιστούν ως το ιδανικότερο πλέγμα για να καλύψει τις ανάγκες κάθε είδους περίφραξης ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευης. Διατίθεται σε διαφόρων τύπων καρέ, όπως σε τετράγωνα, ορθογώνια ή και οκτάγωνα, προσφέροντας έτσι μια μεγάλη γκάμα επιλογών, ανάλογα με τις απαιτήσεις.  

    Υπό κανονικές συνθήκες , η απόδοση των πλαστικοποιημένων πονταριστών πλεγμάτων είναι εγγυημένη για πάνω από 10 χρόνια έναντι διάβρωσης.

    Η κυριότερη χρήση του πλαστικοποιημένου πονταριστού πλέγματος ειναι σε περίφραξη αθλητικών εγκαταστάσεων και γήπεδα, σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία, σε οικόπεδα κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και σε εξοχικές κατοικίες για να δένει αισθητικά με το φυσικό περιβάλλον. Επίσης χρησιμοποιείται και σε διακοσμητικές κατασκευές λόγο της αντοχής του στον χρόνο.

     

    ΕΙΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

    Ύψος     1,00 - 1,20 - 1,50 - 1,80 - 2,00 
    Καρέ      από 12x12  εώς και 50X50
    Πάχος    2,00/3,10 
    Χρώμα   Πράσινο

     

    Άλλα είδη πλαστικοποιημένου πονταριστού πλέγματος διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΔΙΠΛΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ
    1,00 $

    Το διπλογαλβανισμένο πονταριστό πλέγμα είναι ενα πλέγμα με βαρύ διπλό γαλβάνισμα μετά την κόλληση. Η διαδικασία παραγωγής του και το τελικό του αποτέλεσμα ως πλέγμα, το καθιστούν ως ενα από τα καλύτερα πονταριστά πλέγματα της αγοράς. Σε αυτό συντελούν επίσης η ποιότητα του γαλβανίσματος του αλλά και η μεγάλη διάρκεια ζωής του.

    Το διπλογαλβανισμένο πλέγμα χρησιμοποιείται κυρίως σε κατασκευές που απαιτούν μεγαλύτερη αντοχή έναντι της διάβρωσης όπως σε αεραγωγούς, εξαερισμούς, αποθηκευτικούς χώρους και κλουβιά ζώων. Είναι ιδανικό για όλων των τύπων τις κατασκευές κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές καθώς και σε κατασκευές στην γεωργία και κτηνοτροφεία.

     

    ΕΙΔΗ ΔΙΠΛΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ

    Καρέ    6x6 - 8x8 - 12x12 - 12x25 - 12x76 - 25x25
    Πάχος  από 0,65 mm έως 2,45 mm
    Ύψος   1,00 μέτρο  ( το 12x76 διατίθεται σε 0,76 μ. )
    Ρολλό  25 μέτρων

     

    Άλλα είδη διπλογαλβανισμένων πλεγμάτων διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.