ΣΥΡΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

SKU
ΣΥΡΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
1,00 $

Λεπτομέρειες

Το συρματοκιβώτιο ή αλλιώς συρμάτινο καλάθι, κατασκευάζεται από συρματόπλεγμα διπλής πλεξης και φέρει το σχήμα ενος κουτιού. Ανάλογα το μήκος του μπορεί να εχει στο εσωτερικό του χωρίσματα, συνήθως ανά ένα μέτρο, για την διατήρηση του αρχικού σχήματος του, όταν αυτό γεμίσει από πέτρες. Στις άκρες του συρματοκιβωτίου χρησιμοποιείται πάντα σύρμα ενίσχυσης, το οποίο είναι πιο χοντρό από το πάχος του συρματοπλέγματος.

Τα πλεονεκτήματα ποικίλουν, αφού οι κατασκευές με συρματοκιβωτια είναι ανθεκτικές, σταθερές και δένουν αρμονικά με τον χώρο. Ταυτόχρονα, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αφού καλύπτονται από την φυσική βλάστηση, χωρίς να επηρεαζουν την αναπτυξη της και διαπερνούνται απο το νερό χωρίς να το εγκλωβίζουν.
 
Οι κυριότερες χρήσεις των συρματοκιβωτίων είναι για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης σε επίπεδες ή κλιμακωτές επιφάνειες, την ενίσχυση πρανών ποταμών και χειμάρρων, την προστασία αναχωμάτων και επικλινών εδαφών. Επίσης, χρησιμοποιούνται και σε διακοσμητικές κατασκευές σε εξωτερικούς χώρους και κήπους.
 
 
 
ΕΙΔΗ ΣΥΡΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ
 
Πάχος   3,00 mm (περιμετρικά 3,90 mm)
Ύψος    0,50 - 1,00 μέτρο
Βάθος   0,50 - 1,00 μέτρο
Μήκος   1,00 - 2,00 - 3,00 μέτρα

 

Άλλα είδη συρματοκιβωτίων διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.