ΣΥΡΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

SKU
ΣΥΡΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
1,00 $

Λεπτομέρειες

Το πλαστικοποιημένο σύρμα ειναι το κοινό γαλβανισμένο σύρμα που εχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία πλαστικοποίησης για να έχει έξτρα προστασία στις καιρικές συνθήκες, στην θάλασσα και τον ήλιο. Το γαλβανισμένο σύρμα επεξεργάζεται με ενα ειδικό αστάρι που επιτρέπει σε σκόνες PVC, όταν λιώνονται σε υψηλή θερμοκρασία, να κολλήσουν τέλεια στα μεταλλικά στοιχεία του σύρματος και να σχηματίσουν μια συμπαγή και ομοιογενή επίστρωση. Ως εκ τούτου, η διαδικασία αυτη επιτρέπει έναν στενό και συμπαγή δεσμό μεταξύ της μεταλλικής επιφάνειας του σύρματος και του PVC, ενώ, ταυτόχρονα, ενισχύει τις αισθητικές ιδιότητες της επικάλυψης όπως ομοιομορφία και φωτεινότητα.

Υπό κανονικές συνθήκες , η απόδοση των συρμάτων με επικάλυψη πλαστικού είναι εγγυημένη για πάνω από 10 χρόνια έναντι διάβρωσης.

Το πλαστικοποιημένο σύρμα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την κατασκευή συρματοπλεγμάτων περίφραξης. Είναι εξίσου αποτελεσματικό είτε για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων κατασκευές, είτε ειδικών προδιαγραφών περιφράξεις.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΧΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣ

Εξωτερικο παχος 1,80 mm  -  Εσωτερικο παχος συρματος 1,50 mm
Εξωτερικο παχος 2,60 mm  -  Εσωτερικο παχος συρματος 2,20 mm
Εξωτερικο παχος 3,20 mm  -  Εσωτερικο παχος συρματος 2,70 mm

 

Άλλα πάχη πλαστικοποιημένου σύρματος διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.