Λαμαρίνες

Στα καταστηματά μας θα βρείτε λαμαρίνες αυλακωτές, τραπεζοειδείς και τύπου κεραμίδη. Οι λαμαρίνες προσφέρονται σε γαλβανιζέ αλλά και σε διάφορους χρωματισμούς καθώς και σε ειδικά μήκη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Βρείτε τον τύπο λαμαρίνας που σας ταιριάζει, ζητήστε μας το χρώμα που θέλετε και  τελειοποιήστε ποιοτικά και αισθητικά την κατασκευή σας.

Πλέγμα Λίστα
Φθίνουσα ταξινόμηση

3 είδη

  • ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΑΥΛΑΚΩΤΗ
    1,00 $

    Η αυλακωτή λαμαρίνα είναι ένα ίσιο φύλλο λαμαρίνας, το οποίο παίρνει την τελική του μορφή ύστερα απο την επεξεργασία του σε ειδικές μηχανές με ράουλα. Οι αυλακώσεις που δημιουργούνται στην λαμαρίνα βοηθάνε εξαιρετικά στην απορροή του νερου.

    Η αυλακωτή λαμαρίνα είναι η πιο διαδεδομένη για όλες τις κατασκευές λόγω του χαμηλού βάρους της, της ευκολίας της τοποθέτησης της και του χαμηλού κόστους της σε σχέση με αλλες λαμαρίνες.

    Η πιο συνηθισμένη αυλακωτή λαμαρίνα είναι σε γαλβανιζέ και η χρήση της είναι για κάλυψη στεγών και σκεπάστρων, πλαγιοκάλυψη αποθηκών και κτιρίων, αλλά και για περίφραξη εργοταξιακών χώρων και οικοδομών .

     

    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΛΑΚΩΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ

    Διαθέσιμα πάχη απο 0,30 mm εως 0,50 mm
    Διαθέσιμα μήκη απο 1,00 μέτρο εως 4,00 μέτρα
    Ωφέλιμο πλάτος 0,76 μέτρα

     

    Άλλες διαστάσεις σε πάχος, μήκος ή πλάτος διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Άλλα χρώματα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗΣ
    1,00 $

    Η τραπεζοειδής λαμαρίνα είναι ένα ίσιο φύλλο λαμαρίνας, το οποίο παίρνει την τελική του μορφή ύστερα απο την επεξεργασία του σε ειδικές μηχανές με ράουλα. Τα λούκια που δημιουργούνται στην λαμαρίνα βοηθάνε εξαιρετικά στην απορροή του νερου.

    Η τραπεζοειδής λαμαρίνα είναι η πιο διαδεδομένη για όλες τις απαιτητικές κατασκευές αφού λόγω των νευρώσεων της λαμαρίνας έχουνε υψηλή μηχανική αντοχή και οι αρμοί έχουν άριστη υδατοστεγάνωση.

    Η πιο συνηθισμένη τραπεζοειδής λαμαρίνα είναι η γαλβανιζέ και η χρήση της είναι για κάλυψη στεγών και σκεπάστρων, πλαγιοκάλυψη αποθηκών και κτιρίων, αλλά και για περίφραξη εργοταξιακών χώρων και οικοδομών .

     

    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ

    Διαθέσιμα πάχη απο 0,40 mm εως 0,60 mm
    Διαθέσιμα μήκη απο 1,00 μέτρο εως 4,00 μέτρα
    Οφέλιμο πλάτος 0,89 μέτρα και 0,95 μέτρα

     

    Άλλες διαστάσεις σε πάχη, μήκη και πλάτη διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Άλλα χρώματα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

  • ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ
    1,00 $

    Η λαμαρίνα τύπου κεραμίδι είναι ένα ίσιο φύλλο λαμαρίνας, το οποίο παίρνει την τελική του μορφή ύστερα απο την επεξεργασία του σε ειδικές μηχανές με ράουλα και πρέσσα.

    Η λαμαρίνα τύπου κεραμίδι είναι η πλέον εξελιγμένη μορφή του κλασσικού κεραμιδιού  κατάλληλη για όλους τους τύπους στεγών και σκεπάστρων, καθώς έχει μεγαλύτερες αντοχές και μικρότερο βάρος απ’οτι το κλασσικό κεραμίδι. Τα λούκια που δημιουργούνται στην λαμαρίνα βοηθάνε εξαιρετικά στην απορροή του νερού.

     

    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙ

    Διαθέσιμα πάχη 0,50 mm
    Διαθέσιμα μήκη απο 2,00 μέτρα εως 4,00 μέτρα
    Οφέλιμο πλάτος 0,90 μέτρα

     

    Άλλες διαστάσεις σε πάχη, μήκη και πλάτη διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Άλλα χρώματα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.