Αγκαθωτά - Κονσερτίνες

Στα καταστηματά μας διαθέτουμε πλήθος ειδών αγκαθωτού σύρματος και κονσερτίνας διαφόρων τύπων και υψηλών προδιαγραφών, ικανά να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη. Βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να ασφαλίσετε τον χώρο σας ή ζητήστε μας να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Πλέγμα Λίστα
Φθίνουσα ταξινόμηση

3 είδη

  • ΚΟΝΣΕΡΤΙΝΑ
    1,00 $

    Η κονσερτίνα  (λεπιδοφόρο σύρμα) είναι ένα από τα πλέον πιο διαδεδομένα προϊόντα στον χώρο της ασφάλειας.
    Η κονσερτινα δεν κόβεται εύκολα όπως ένα κοινό σύρμα γαλβανιζέ αφού αποτελείται  από  ατσαλόσυρμα  πάχους 2,50 mm και γαλβανισμένης λαμαρίνας πάχους 0,50 mm. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δημιουργεί ένα είδος ξυραφιού ώστε να κάνει την κονσερτίνα αποτρεπτική σε κάθε απόπειρα εισβολής ή παραβιασης ενος χώρου.

    Χρησιμοποιείται συνήθως σε περιφράξεις Τύπου ΝΑΤΟ, περιφράξεις φωτοβολταϊκών πάρκων, σε περιφράξεις με ειδικές προδιαγραφές όπως αεροδρόμια, φυλακές, στρατόπεδα και λιμάνια, αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους όπως πάνω από περιφραξη, τοιχίο, κάγκελα, ταράτσες, μπαλκόνια κτλ.

     

    ΕΙΔΗ ΚΟΝΣΕΡΤΙΝΑΣ

    • Επίπεδη 
      Κονσερτίνα τύπου πλέγματος με ύψος 0,45 μ.  Ιδανική για τοποθέτηση πάνω σε κάγκελα αφού δεν έχει όγκο και δεν εξέχει σε γειτονικά όρια.
      κονσερτίνα επίπεδη – 10 μέτρα μήκος ανα ρολό
    • Ευθύγραμμη
      Κονσερτίνα σε ευθεία γραμμή. Ιδανική για τοποθέτηση αντί αγκαθωτού σύρματος σε περιφράξεις και τοιχία
      Κονσερτίνα ευθύγραμμη – 100 μέτρα μήκος ανά ρολό
    • Κυκλική (σπιράλ)
      Κονσερτίνα κυκλικής διατομής τύπου σπιράλ. Η πιο διαδεδομένη τύπου κονσερτίνα αφού χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους των περιφράξεων και ειδών ασφαλείας λόγο του όγκου που δημιουργεί.

      Κονσερτίνα φ20 (χωρίς κλιπς) – 15 μέτρα μήκος ανά ρολό
      Κονσερτίνα φ30 – 8 μέτρα μήκος ανά ρολό
      Κονσερτίνα φ45 – 10 μέτρα μήκος ανά ρολό
      Κονσερτίνα φ70 – 10 μέτρα μήκος ανά ρολό
      Κονσερτίνα φ90 – 10 μέτρα μήκος ανά ρολό

     

     

    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

     

  • ΑΓΚΑΘΩΤΟ
    1,00 $

    Το αγκαθωτό είναι ένα σύρμα γαλβανιζέ ευθείας γραμμής διπλής πλέξης (δίκλωνο)  κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί αγκάθια ανά περίπου 10 εκατοστά. 

    Το αγκαθωτό είναι η πιο απλή και οικονομική λύση για την ασφάλεια ενός χώρου. Η πιο κοινή του χρήση είναι να τοποθετείται στο πάνω μέρος μιας περίφραξης σε σειρές (συνήθως από μια έως τρεις) όπως σε φωτοβολταϊκά πάρκα, στρατόπεδα, αεροδρόμια και αγροτεμάχια. Επίσης τοποθετείται και σε ιδιωτικούς οικιακούς χώρους όπως ταράτσες, ακάλυπτους και κάγκελα.

     

    ΕΙΔΗ ΑΓΚΑΘΩΤΟΥ

    Νο 11  – 1,60mm πάχος    ρολό 100 μέτρων
    Νο 11  – 1,60mm πάχος    ρολό 200 μέτρων
    Νο 13  – 2,00 mm πάχος   ρολό  60 μέτρων

     

    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.

     

     

  • ΑΓΚΑΘΩΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
    1,00 $

    Το πλαστικοποιημένο αγκαθωτό είναι το κλασικό αγκαθωτό που έχει κατασκευαστεί με πλαστικής επένδυσης σύρμα γαλβανιζέ. Είναι ευθείας γραμμής διπλής πλέξης (δίκλωνο) με αγκάθια ανά περίπου 10 εκατοστά. Λόγο της πλαστικοποίησης του, έχει μεγαλύτερη αντοχή ενάντια στην σκουρια.

    Παρόλο που η πιο συνηθισμένη χρήση του αγκαθωτού είναι να τοποθετείται στο πάνω μέρος μιας περίφραξης, λόγο του χρώματος του, σκούρο πράσινο, χρησιμοποιείται σαν μέσο προστασίας σε περιφράξεις, τοίχους, αγροτεμάχια και κήπους που υπάρχει πυκνή βλάστηση έτσι ώστε να δένει αρμονικά με τον χώρο.

     

    ΕΙΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΓΚΑΘΩΤΟΥ

    Εξωτερικό πάχος 2,10 mm - Εσωτερικό πάχος σύρματος 1,60 mm   σε   ρολό  των 100 μέτρων

     

     

    Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά ISO.